Юношите до 19 години на “Марица” победиха с 3:1 тима на “Локомотив” в контролна среща, играна в сряда на Лаута. За “жълто-сините” дебют в тима направиха доста юноши от младша възраст, набор 2001/2002.

“Марица” изигра доста добър двубой, като проверката се оказа изключително полезна за треньора на отбора Красимир Иванов. Очертаващия се като водещ голмайстор Ерик Смилянов наниза три гола във вратата на “черно-белите”. Талантливият състезател откри в 35-та минута. През второто полувреме той отбеляза в 55-та и 70-та и така оформи своя хеттрик, но това нямаше как да се случи без добрата игра на неговите съотборници. Домакините от “Локомотив” намалиха десетина минути преди края на срещата.

През последните месеци старшата и младшата на “Марица” бележат значителен напредък в развитието си и постигнатите резултати. Този двубой е доказателство за това, въпреки че бе само контрола.

Следващата сряда “Марица” ще изиграе нова контролна среща, като съперникът все още се уточнява. На 9-ти декември възпитаниците на Красимир Иванов ще срещнат връстниците си от “Хебър” /Пазарджик/.

Юношите на “Марица” ще тренират до 20 -то декември, след което ще бъдат разпуснати за настъпващите коледни и новогодишни празници.

 

снимка: За “жълто-сините” дебют в тима направиха доста юноши от младша възраст, набор 2001/2002. Снимка от двубоя при младша възраст между двата тима. снимка: lokomotivpd.com