Отборът на “Марица” юноши младша възраст, набор 2001/2002, загуби от “Брестник”-1 с 2:1 в мач от 15 кръг от шампионата в тази възрастова група. Преди двубоя “жълто-сините” изразиха своята искрена почит към Станимир Стоянов, когото загубихме завинаги. Съни, както всички го наричаха, беше именно набор 2002. Момчетата водени от Иван Михайлов играха с черни ленти в тази среща, която започна с минута мълчание в памет на Станимир. Мачът се проведе на терена до комбинат “Юрий Гагарин”.

Иначе срещата бе равностойна и маричани могат да съжаляват за допуснатата загуба. Петър Печенков изведе “жълто-сините” напред, но домакините стигнаха до обрат. Младите футболисти на “Марица” не бяха съсредоточени пред гола и изпуснаха да вземат точки в този мач.

Преди останалите двубои от кръга маричани заемат 4-та позиция в класирането с 31 точки, колкото имат и “Асеновец”. “Брестник”-1 имат 26, а водач е “Ботев” с 40, пред “Локомотив” с 38. В следващия си двубой, на 24-ти март, от 10:30 часа, “Марица” посреща тима на “Асти” /Хасково/.

снимки: Румен Иванов