Президентът на Българска федерация по волейбол Любо Ганев събира членовете на УС за първо заседание на 31 март от 11:00 часа. То ще бъде дистанционно с видео връзка, като в дневния ред са включени 5 точки. 

@@@

Първата от тях е именно казусът за първенството при мъжете и жените. След това новите управници във волейбола трябва да решат и за шампионалите при подрастващите. Трета точка е за определяне броя на отборите и формулата, по която ще се играе следващото първенство за мъже и жени.

@@@

 

УС трябва да освободи от длъжност управителя на „Волей Промоушън“ Станислав Николов и да избере нов на неговото място. За финала ще бъдат определени председателите на комисиите във федерацията.

10 клуба искат край на сезона във волейболаНа първото заседание няма да се обсъждат кандидатури за национални селекционери. Това ще стане след предложения на треньорската комисия. 

Ганев призова членовете на УС да обмислят дневния ред и да предлагат още точки за включване в него. Видимо той показва, че държи да спазва максимално обещанието си глобалните решения за родния волейбол да се вземат демократично и същевременно открито за обществеността.