В събота и неделя ще станат ясни шампионите от четвъртия чалънджър на Интерактив тенис. Социалната тенис мрежа събира напреднали и начинаещи в най-новия спортен комплекс в София – Winbet Arena. В разгара на лятото любителите са във върхова форма и нямат търпение да мерят сили с нови и стари съперници. 

4 Challenger | Winbet Arena ще се проведе в два дни. В събота, 11 юли, на кортовете в Суходол ще излязат начинаещите. В неделя, 12 юли, сили ще мерят всички желаещи без ограничение в рейтинга им в ИТЛ. Играчите имат гарантирани най-малко два мача, защото организаторите предвиждат утешителни турнири за загубилите първите си срещи. Форматът на надпреварата е директни елиминации, като се играе тайбрек сет до 6. Мачовете започват в 10:00 часа, а за участие вече са се записали и няколко дами. 

Класирането в турнирите „чалънджър“ важи за годишната ранглиста на Интерактив тенис, затова интересът към състезанието е голям. Както винаги, организаторите ще изготвят програмата предварително, с точни начални часове на мачовете. Схемите са отворени до петък, 10 юли, Отново ще се спазват стриктни противоепидемични мерки, а забавлението е гарантирано.

На 1 и 2 август ще се проведе петият чалънджър на ИТЛ, като домакин на състезанието ще бъде Sofia Tech Park. Записването вече е отворено на сайта на най-голямата социална тенис мрежа в България.