Селекцията на Хебър U17 финишира на престижното второ място в крайното класиране Зоналната юношеска група след фамозен обрат и победа с 3:2 над лидера Септември (Сф).

Момчетата на Спас Гигов и Мартин Сечков придобиха и право за участие на баражите за влизане в Елитната U17 през следващия сезон. 

Срещу Септември хебърци губеха с 0:2, но през втората част намериха сили за пълен обрат до крайното 3:2.

"Поздравявам момчетата за днешния мач. Да обърнеш отбора на Септември от 0:2 до 3:2 показва, че имаме характер на силен тим, воля за победа и достойнство. Да победиш ЦСКА трябва да имаш класа, да завършиш на 2-ро място в крайното класиране при наличието на всички топ школи в България като Левски, ЦСКА, Септември, Славия, Пирин, Царско Село показва, че сме пораснали много и вървим в правилната посока", коментира старши-треньорът на селекцията Спас Гигов. След това той се обърна лични към питомците си.

"Благодаря ви за себераздаването и отношението във всяка една тренировка и всеки един мач. Ние доказахме, че сме много, ама наистина много голям колектив и задружен отбор.  Поздравявам и ви честитя това супер представяне и знайте, че ние винаги сме зад вас. Много пот, усилия труд и себераздаване вложихте през тази последна година и всичко си заслужихте сами", заяви още щастливия наставник.