13-годишните футболисти на ОФК “Локомотив” (Горна Оряховица) победиха връстниците си от ФК “Етър” (Велико Търново) в мач от от първенството в Зона Велико Търново.

В началото на мача и двата отбора имаха възможности за гол. Мариян Хараламбиев спаси удар на Цветомир Митев. Георги Дачев бе много близо до това да отбележи, но встрани. Малките локомотивчета откриха резултата в 18′ мин. с гол с глава на Радослав Антонов. Отговорът на “Етър” не закъсня и след разбъркване в наказателното поле Емилиян Тончев изравни резултата в края на първото полувреме.

В началото на втората част удар на Дачев бе избит от вратаря на “виолетовите”. Димитър Косев се озова очи в очи със стража на “Локомотив”, но встрани от вратата. В 60′ мин. Радомир Коев изведе “Локомотив” отново напред в резултата и с плътен удар наказа гостите.

ОФК “Локомотив” (Горна Оряховица): Хараламбиев, Анастасов, Георгиев, Марчев, Петров, Антонов, Ортега, М. Коев, Р. Коев, Алиев, Дачев. Резерви: Върбанов, Славчев, Сгурев, Йотков, Димитров, Дяков