Старши треньорът на Ботев (Пловдив) II Стефан Стоянов определи група от 18 футболисти за предстоящия мач с Хебър. Двубоят с тима от Пазарджик е утре от 20:00ч. на "Футболен комплекс Ботев 1912".

За първи път от месец март в игра ще се завърне Димитър Тонев. Халфът дълго време лекуваше различни травми и е вероятно да запише първи минути в официална среща от пролетта насам.

Ботев (Пловдив) осигури свободен достъп на всички ученици за мача с Хебър (Пазарджик). Всички ученици ще могат да посетят безплатно мача, като на входовете на комплекса ще трябва да представят ученическа лична карта или ученическа книжка. В петък фен магазинът на клубната база ще бъде с извънредно работно време. Магазинът ще отвори врати в 12:00ч. и ще работи до последния съдийски сигнал на мача с Хебър. Билетите за двубоя с тима от Пазарджик вече са налични в Eventim - онлайн, както и партньорските каси в бензиностанции OMV, Български пощи, Technopolis, книжарници Orange и Office one superstore. Пропуските се продават и във фен магазина на "Футболен комплекс Ботев 1912".

Ето и групата на Ботев II:
Християн Славков, Мартин Панев, Габриел Земярски, Благовест Величков, Димитър Балинов, Атанас Чернев, Мите Цикарски, Иван Иванов, Даниел Гичев, Димитър Тонев, Димитър Пройчев, Благовест Данчев, Пламен Цончев, Емил Колев, Никола Гелин, Юсеин Касов, Кристиан Добрев, Иван Василев