Двубоят за Купата на БФС при набор 2004 между Сокол Марково и Ботев Пд ще се помни дълго време, за съжаление с нищо хубаво. Скандали на терена и извън него, псувни по трибуните, меле на трибуните, безброй червени и жълти картони, и какво ли още не видяха зрителите на този мач. Срещата бе заредена с напрежение още преди началото й заради това, че треньор на канарчетата е Даниел Спасов, който с голяма част от футболистите си се премести в началото на сезона в Ботев Пд. Именно в Сокол Даниел Спасов и тези играчи прекараха няколко сезона.

Ботев Пд поведе с гол в средата на първото полувреме. В самия край на първата част Сокол получи дузпа и скандалите започнаха. Решението бе доста дискусионно, което вбеси родителите на юношите от канарчетата. Феновете на домакините им останаха длъжни, а е един от тях дотича зад сектора на гостуващата публика и настана меле, което за малко да прерасне в масов бой.

В началото на второто полувреме канарчетата отново поведоха в резултата и остискаха преднината си последните минути, когато техен играч бе изгонен за втори жълт картон. Преди фалът да бъде изпълнен жълто-черните останаха и с още един човек по-малко след борба за позиция в наказателното поле. Така само за минута гостите се озоваха с 9 човека на терена. Съдията даде 5 минутно продължение, в което домакините изравниха резултата, а междувременно Даниел Спасов също видя червения цвят на картона и отиде на трибуните.

При дузпите домакините бяха безпогрешни и с резултат 4:2 отстраниха Ботев Пд от турнира.

ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО ДО МИНУТИ!