Футболистите на Йордан Минев от набор 2008 в Академия Хебър запизаха загуба от ОФК Сливен с 0:2. Срещата бе от седми кръг в първенството на Зоналната група на Пловдив за деца родени 2007/2008 година и се игра на изкуственото игрище до стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик.

В 28-ата минута гостите поведога чрез Панайот Панайотов. Капитанът на Сливен Велизар Василев пък реализира от дузпа през второто полувреме и прекърши надеждите на "зелените" да измъкнат поне точка. Трябва да се отбележи, че отборът от Сливен е набор 2007, а при хебърчетата имаше дори футболисти родени през 2009 година.

Така пазарджиклии остават на 13-то място в класирането с актив от 7 точки, а Сливен са на шеста позиция с 12 пункта. През седмицата в сряда (06.10) Хебър ще приеме отново сливенски тим, но този път той се казва Сините камъни.

Състав на Хебър: Николай Ичев, Иван Ладжов, Иван Дишков, Мирослав Мичев, Йордан Горцов, Борис Василев, Даниел Тодоров, Радослав Сергев, Роман Губиденов, Илко Юруков, Анастас Георгиев