Национал постигна равенство срещу Хебър и победа срещу Ботев (Вр) в поредните кръгове от Елитните групи. Днешните мачове започнаха с минута мълчание в памет на жертвите от пожара в село Рояк и от катастрофата на магистрала "Струма".

Национал (U17) - Хебър /Пазарджик/ (U17) 0:0

Отборът на Национал (U17) игра по-добре, създаде доста положения пред вратата на съперника, но така и не успя да вкара гол. Гостите предимно се защитаваха и почти нямаха опасен удар към нашата врата. В шестата минута на срещата съдията подмина спъване на Кубрат Комсалов в пеналта на съперника и не отсъди очевидна дузпа. Срещата се игра в добро темпо предложи на студуващите зрители здрава, но коректна битка, от първата до последната минута.

Национал (U15) - Ботев /Враца/ (U15) 5:2 (3:1)

  • [1]:0 Румен Колев (12')
  • [2]:1 Деян Кирилов (21')
  • [3]:1 Боян Рангелов (32')
  • [4]:2 Деян Кирилов /д./ (55')
  • [5]:2 Деян Кирилов (60')

Доамкините поведоха с ранен гол, но минути по-късно позволиха на съперника да изравни с удар от далеч. След това те вдигнаха оборотите и още до почивката вкараха нови два гола. През второто полувреме момчетата от Ботев намалиха с удар от средна дистанция. Това отново бе сигнал за сериозен натиск на Национал. Отборът ни създаде поредица от положения и вкара още два гола. Капитанът ни Деян Кирилов първо отбеляза от бялата точка в стил Паненка, а в края на срещата оформи хеттрика си с удар по диагонала. Вратарят ни Стефан Михайлов се отличи с по едно спасяване преди и едно след почивката, парирайки удари на съперникови нападатели, останали очи в очи с него.