След ексцентричния президент на Славия Венцеслав Стефанов и треньорът на ЦСКА-София Стойчо Младенов ревна срещу пловдивските клубове Ботев и Локомотив. Това стана по време на днешната пресконференция на специалиста от село Плоски, на която основната тема трябваше да е предстоящият мач на „армейците“ срещу Рома в Лига на конференциите.

Младенов обаче изтъкна факта, че държавата е дала близо 40 млн. лева за стадионите на двата пловдивски клуба, а срещу ЦСКА-София упражнявала „терор и малтретиране“.

Ето какво каза Младенов по темата:

Не може всичко свързано със стадионите да не ми влияе като треньор. Виждаме терор над ЦСКА! Това е терор, малтретиране. Влязох в интернет, проверих всички медии – на Локомотив (ГО) помогнали с 1 милион, на Ботев (Враца) – 1 милион, на Ботев (Пловдив) с над 25 милиона лева, на Локомотив (Пловдив) – 14 милиона.

„Титан“ подписа договор, който зароби ЦСКА – плащаме по 120 000 лева на месец. Защо да ги плащаме? На кого да ги плащаме? Защо на другите отбори се дава, а от нас взима? От ЦСКА се цица, наистина е така.

Не успяха да ни затрият, благодарение на сегашния собственик – Гриша Ганчев. На Ботев (Пд) и Локомотив (Пд) им дават достатъчно пари, за да забият два пирона, но на нас не дават. Ние искаме просто да не ни се пречи, да ни се даде възможност да си построим стадион!

Дано новото правителство, което трябва да се сфомира, промени това. Неправдата е голяма, казвам ви го най-отговорно. Някои като мен преглъщат жаби и стискат зъби, но не останаха вече зъби. В София сме 4 отбора. На 3 от тях никога не се е помагало.