В Ботев Пловдив имало назначен спортен директор. Изнеандващата новина бе представена от официалния сайт на канарчетата по доста странен начин. Иван Крупенин, както е името на новия директор при жълто-черните, както и позицията му, са обявени в текст под снимка. В статията, в която официално се разкрива за трансфера на Етоо, младият халф освен със Серехидо, позира и с Крупенин:

„Ботев (Пловдив) привлече камерунския футболист Джеймс Етоо. 20-годишният играч сложи подписа си върху 2-годишен договор с „канарчетата“.

Джеймс Етоо може да бъде използван както като полузащитник, така и като десен краен защитник. Футболистът вече направи своя дебют в мача с Етър за Купата на България.

Джеймс Етоо е роден на 19 ноември 2000 година в Камерун. Първите си стъпки във футбола прави в местния тим Мусанго, след което е трансфериран във френския Нант.

Във френските „канарчета“ играчът записва два сезона, а след това преминава в отбора на Булон. В третата дивизя на френския футбол Етоо играе в продължение на 12 месеца.

на снимката: Джеймс Етоо позира с екипа на Ботев в компанията на изпълнителния директор Даниел Серехидо и спортния директор Иван Крупенин“