Тракия (Нови извор) - Спартак 0:1, "А" ОФГ, 15 кръг, 28.11.2021

Спартак (Пловдив) завърши полусезона с 15 победи от 15 мача. Това стана след минимален успех с 1:0 над Тракия 2008 в двубой, който се игра на тежкия терен в Нови извор.

„Победата бе постигната въпреки абсолютно безхаберното съдийство на Апостол Иванов, който беше скован от страх. Играчите на Спартак обаче не се уплашиха от обстановката около терена и през целия двубой контролираха събитията на терена“, написа по този повод официалният сайт на синьо-белите.

Според спартаклии реферът е спестил червен картон на домакините за удар без топка срещу Христо Доков, а освен това е направил няколко неадекватни отсъждания.

Единственото попадение в мача падна в 73-ата минута. Стоян Марудов центрира от ляво и сложи топката на главата на Георги Лазаров, който от 10-ина метра я засече в мрежата. Така Спартак завърши полусезона с пълен актив от 45 точки и голова разлика от 67:3.

Пловдивчани играха в състав: В. Димитров, А. Стойчев, К. Милев, К. Доков, С. Марудов, А. Маргаритов, К. Георгиев-к, В. Стойчев, Т. Тимонов, Г. Лазаров, А. Стойчев (Л. Цеков).