„В средата на годината на Античния театър ще се проведе голям концерт, с който тържествено ще бъде отбелязана 110-годишнината на клуба. Подробности за участниците в него ще споделим на по-късен етап.

През есента се предвижда реализирането на документален филм „Легендите на Ботев Пловдив“, посветен на историята на клуба и в частност на най-голямата ни легенда Динко Дерменджиев – Чико.

Тъй като винаги сме държали на прозрачността, в самия край на годината, ще организираме пресконференция, на която ще направим отчет на дейността на Инициативния комитет.

За да наберем общия бюджет, необходим за реализирането на събитията, стартираме дарителска кампания под мотото „110 хиляди лева за 110 години Ботев Пловдив“. Поставяме си амбициозната цел да съберем половината от тези пари от фенове и спонсори, а за другата половина разчитаме на помощта на клуба, за което имаме уверението на г-н Антон Зингаревич.

Ето как и Вие може да се включите в дарителската кампания за отбелязване на 110 годишнината на Ботев Пловдив:

1. Като направите банков превод в откритата сметка за дарения за кампанията: IBAN : BG30 TEXI 9545 1004 0180 01, Сдружение ПФК Ботев

2. Чрез системата за електронни разплащания Paypal на: us@botevplovdiv.org“