Ръководството на ЦСКА - София внесе яснота относно селекционната политика на клуба. “Червените” признават, че преговарят за привличането на двама нови футболисти и ще се разделят с трима състезатели от сегашния състав.

“Взаимовръзката и работата между треньора Саша Илич, ръководството и собствениците на клуба са в абсолютен синхрон на всички нива. Напрежение между тях не е имало, дори напротив – комуникацията е на ежедневна база, по всички въпроси и в пълно разбирателство.

Основните теми, които се обсъждат в този период, разбира се, са трансферите. И по този въпрос има пълно единомислие. А обобщени накратко фактите звучат така:

Брадли де Нойер и Лазар Туфегджич бяха селектирани и привлечени по изискване на Саша Илич. Станислав Шопов, като перспективен млад българин, беше предложен на треньора от ръководството и категорично одобрен от Илич.

Данило Асприля не е опция за трансфер в ЦСКА. Футболистът беше предложен на клуба, но треньорът не го одобри. Всяка друга информация в медиите е плод на спекуалции.

По желание на Саша Илич клубът прави всичко възможно да привлече още двама нови футболисти, поискани лично от треньора. Отново по желание на Саша Илич се водят преговори за разтрогване на договорите на трима футболисти. При официализиране на раздялата, тя ще бъде съобщена първо от клуба”, написаха “червените” на страницата си във “Фейсбук”.